Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
369
Tudnátok segíteni? Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
C a válasz. (10)

szív+kör=20 kifejezés szív=20-kör
szív-kör=0
behelyettesítés: 20-kör-kör=0
rendezés után 20=2kör /:2
10=kör
véletlen körre írtam de ugyanezen az elven a szív is 10 lesz.

1