Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérek

Főoldal » Középiskola » Matematika
340
A haziban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`3 1/5*8 3/4=16/5*35/4=4*7=color(red)(28)`



b.)
`1 2/7* 1 13/15=9/7*28/15=3*4/5=color(red)(12/5)`



c.)
`5 5/8*1 7/25=45/8*32/25=9*4/5=color(red)(36/5)`



d.)
`3 3/13*2 11/14=42/13*39/14=3*3=color(red)(9)`


A feladatokat fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
1