Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy hősugárzó teljesítmènye 1,9 kW.Mennyi a fogyasztása 2 óra alatt?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
391
Valaki legyszi segítsen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#fizika, #tz
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`W=P*t=1,9 \ kW * 2 h = 3,8 \ kWh`
0