Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy autóban az áramforrás feszültsège 12 V.Az egyik fèklámpán áthaladó áram erőssège 1,25 A.Mekkora az izzó teljesítmènye?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
339
Valaki lègyszi segítsen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#fizika, #tz
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`P=U*I=12 \ V * 1,25 \ A = 15 \ W`
0