Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy 230 V-os hálózati feszültsèggel működő hősugárzón 8,6 A erőssègű áram folyik.Mennyi a fogyasztása 3 óra alatt?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
387
Valaki lègyszi segítsen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#fizika, #tz
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`W=U*I*t=230 \ V*8,6 \ A * 3 \ h =color(red)(69,2 \ kWh)`
0