Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A gépkocsi egyik 55 W teljesítmènyű izzókat 12 V-os feszültsèggel működik.Mekkora az izzón átfolyó áram erőssège?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
350
Lègyszi valaki segítsen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#fizika, #tz
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`I=P/U=(55 \ W)/(12 \ V)=4,58 \ A`
0