Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy vasaló teljesítmènye 1,2 KRW.Mennyi a fogyasztása 3 óra alatt?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
322
Valaki segítene lègyszíves.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#fizika, #tz
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`W=P*t=1,2 \ kW * 3 \ h = color(red)(3,6 \ kWh)`

A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0