Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy autó tolatólámpáján áthaladó áram erőssège 1,75 A.Az áramforrás feszültsège 12V.Mekkora az izzó teljesítmènye?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
376
Valaki segítene lègyszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#fizika, #tz
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P = `U*I` = `(12V*1.75A)` = 21 W
0