Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
323
Valaki tudna nekem segíteni? Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha x napot kirándul, akkor 3x adag szappant használ el a kiránduláson. De egyébként is használna x adagot x nap alatt, tehát

3x-x=12

2x=12

x = 6 napot kirándult.
1