Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!

Főoldal » Középiskola » Matematika
321
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(root(4)(sqrt2)*(root(3)(2))^2*root(12)(2))/(root(6)(2^5))=(root(8)(2)*root(3)(2^2)*root(12)(2))/(root(6)(2^5))=root(24)((2^3*2^16*2^2)/2^20)=root(24)((2^21)/2^20)=color(red)(root(24)(2))`

A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0