Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!

Főoldal » Középiskola » Matematika
290
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`((c^4*d^3)^2*(c^7)^2*d^3)/((c^3)^2*(d^6*c^5)^4)=(c^20*d^15*c^14*d^3)/(c^6*d^24*c^20)=(c^34*d^18)/(c^26*d^24)=color(red)(c^8*d^-6)`

A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a válasz elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0