Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!

Főoldal » Középiskola » Matematika
326
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
c.)
`(root(3)(c^(1/4)))/(root(6)(c^-1))*(sqrt(c^(-1/3)))/(root(4)(c^(-5/3)))=(c^(1/12))/(c^(-1/6))*(c^(-1/6))/(c^(-5/12))=color(red)(c^(1/2)=sqrtc)`



d.)
`((sqrt(d^-1)*root(3)(d^2))^(-7/5))/((d^(-2/5)*root(4)(d^-3))^(-2/3))=(d^(-7/30))/(d^(23/30))=color(red)(1/d)`



A feladatokat fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a válasz elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0