Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Valaki tudna segíteni az 5-ös feladatban? Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`3600*0.854^(a-2014)=900` /:4

`0.854^(a-2014)=0.25` /log

`a-2014=(lg0.25)/(lg0.854)` = 8,78

a = 2014+8.78 = 2022,78

2023-ban csökken 900 alá a tigrisállomány.
Módosítva: 3 éve
1