Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
386
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,

x= `4*"szánkózás"+2*"gyaloglás"` = `4*422+2*142` = 1972

b,

`2*"korcsolyázás"` = `2*422` = `844 lt 1000`, tehát nem.

c,

`3*"síelés"+1*"pihenés"` = `3*396+46` = 1234

d,

`2*"hótakarítás` = `2*362` = 724

`3*"gyaloglás"` = `3*142` = 426

A hótakarítással.
0