Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA feladat segitseg!!!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
395
Fizika házi feladat HOLNAPRA kell es nem tudom hogyan csináljam meg segítsetek!! Kérdésekre kell válaszolnom! Ezen múlhat a félévi jegyem!!
Le kell vezetni a feladatot!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fizika, segítség, szorgalmi, nehéz, segíts, házifeladat, légyszi, Most, nemtudom
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
8. osztalyos vagyok!!
Ha bármelyik kerdésre tudjátok a választ kerlek irjátok le minel hamarabb nagyon nagy segitseg lenne!!
0

`580.`

`R_e=15+25=40Ω`

`582.`

Csökken, hiszen azon a fogyasztón nem fog áram folyni, így az utána lévő fogyasztókon sem fog folyni áram.

`587.`
A BC pontok között. Minél nagyobb az ellenállás, annál nagyobb lesz a potenciálkülönbség a pontok között.

`588`

`R_(izzó)=U/I=(3,5)/(0,25)=14Ω`

`R_e=14+110=124`

`585.`

Sehogyan. Sorosan kapcsolt áramkörben az áram erőssége mindig mindenhol ugyanakkora.








0