Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudna valaki segíteni, hogy Jó e a végeredménye

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
Log a * a^3 = Log a^4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha így van leírva, hogy:

`log(a^3*a)` = `log(a^4)` = `4*log(a)`

akkor jó.
1