Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitséget szeretnék kérni

Főoldal » Középiskola » Matematika
353

3.5 l ? -ad része a 60 dl -nek ?
5 tanuló hányad része 30 fős osztálynak ?
4.5 m hány szorosa a 2.5 m - nek ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x=3.5/6` = `7/12` része

`y=5/30` = `1/6`-a

`4.5/2.5` = `9/5` = 1,8-szerese.
0