Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hazi

Főoldal » Középiskola » Matematika
574
Valaki megtudná csinálni a 3-as feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, `(8x-3)^2 = (8x-3)(8x-3)`
b, `(11+4x)^2 = (11+4x)(11+4x)`
c, `(3a-7b)(3a+7b)`
d, `(2/3x-y)(2/3x+y)`
e, `(7a^2+2b)^2 = (7a^2+2b)(7a^2+2b)`
f, `1/2(mv_1-mv_2)(mv_1+mv_2)`
g, `(a^3-5b^2)^2 = (a^3-5b^2)(a^3-5b^2)`
h, `(3/7x-2/3y)^2 = (3/7x-2/3y)(3/7x-2/3y)`
i, `(a^8)(a^8)-1`
0