Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Olvassátok el a feladatot

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
Nagyon megköszönném a segítséget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
SÜRGÖSS
0

100-nak 10%-a = 10 [A]
25-nek 35%-a = 8 [Á]
200-nak 12%-a = 24 [B]
10 000-nek 10%-a = 1000 [I]
200-nak 2%-a = 4 [S]
60-nak 125%-a = 75 [M]
7-nek 800%-a = 56 [J]
7-nek 1000%-a = 70 [E]

1800-nak 4%-a = 72 [G]
20-nak 250%-a = 50 [I]
7-nek 500%-a = 35 [K]
18-nak 250%-a = 45 [A]
44-nek 100%-a = 44 [L]
600-nak 1%-a = 6 [E]
50-nek 4%-a = 2 [S]
205-nek 20%-a = 41 [É]

Ami meg volt jelölve, azt oldottam meg. Remélem tudtam segíteni. [Ha netalántán a többi is kéne -> Szólj bátran]
Módosítva: 3 éve
1