Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
324
Tudnátok segíteni? Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az egyik sebessége `30/6`=5, a másiké `30/5` = 6 `(km)/h`

2 óra alatt együtt `2*(5+6)` = 22 km-t tettek meg, a találkozásig még hátravan 30-22 = 8 km.
1