Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
369
Kedves segítő! Ebben az érettségi feladatban szeretnék segítséget kérni levezetéssel!Köszönöm szépen!
Abszolút érték ײ-8=8
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`abs(x^2-8)=8`

`(x_1)^2-8=8`

`x_1=root()(16)`

`x_1=+4`

`x_2=-4`

`(x_3)^2-8=-8`

`x_3=0`
1