Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
348
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kérlek gyorsan
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a.)

`30*3/15=color(red)(6)` nap maradt el betegség miatt.



b.)

`18/30*100=color(red)(60 \ %)`-án vett részt mindenki. Avagy `3/10`-ed részén.



c.)

`30*3/30=color(red)(3)` napot próbáltak jelmezben.
0