Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen légyszi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
411
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kérlek gyorsan
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egyik feladat:

`a)`

`lambda=20/10=2`

`b)`

1. háromszög magasság:

`sqrt(5^2+13^2)=12` cm

1. háromszög területe:

`(10*12)/2=60` `cm^2`

2. háromszög magasság:

`12*2=24`

2. háromszög területe:

`(20*24)/2=240` `cm^2`

Összegük: `60+240=300`


Másik feladat:

`a)`

Négyszereződik

`b)`

`1*4*4*4*4=256`

`c)`

A negyedikhez
0