Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 9.osztály Newton törvényei

Főoldal » Középiskola » Fizika
644
Mekkora állandó erő fékez le egy 0,2 kg tömegű, 4 m/s sebességű testet 10 s alatt
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F = `(m*Deltav)/(Deltat)` = `(0.2*4)/10` = 0,08 N
1