Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Másodfokú feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
1173
Sziasztok Projektfeladathoz kéne amit csatoltam csak sajnos nem értem nagyon hálás lennék ha valaki elküldené a megoldást
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Sürgős!
0

1.a) ábrázolása : https://www.geogebra.org/calculator -ide tudod beírni a képletet és kihozza
értékkészlet: y € ] - végtelen; 5]
b) a teljes négyzete: x*2-4x+3=
(x-2)*2 -4+3=
(x-2)*2-1
a *2 a négyzetet jelenti
a zérushelyei = 1,3
szélső értéke nincs
ábrázolni szintén az előbbi linken tudsz jelen esetben ezt beírva: (x-2)*2-1
1

A 3 as kérdésben valaki tud segíteni?
0

Szia Marci!

Megcsináltam a 3-as feladatot! Küldöm csatolva a megoldásokat! :)

Üdvözlettel: Ármós Csaba Debrecenből (47 éves, kémia-matematika korrepetáló)
Módosítva: 3 éve
1

A 3. feladat megoldásai (csak a végeredmények):

a; pont: A sokszögnek 18 oldala van!
b; pont: A tört tehát lehet 3/7, vagy (-7)/(-3) is!
c; pont: 16 fő volt eredetileg a buliban!
d; pont: Eredetileg 50 diák vállalt fejenként 6 darab mézeskalácsot kisütni! :)
1