Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Érettségi

372
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek 4 hónap alatt fel lehet készülni matek érettségire és megírni egy erős 5-re ha hétköznaponként 2 órát töltök vele és hétvégénként 3 órát vagy többet?

Mit gondoltok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, érettségi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

6
Simán!
1

Szerintem 4 hónap alatt lehetőség van felkészülni a matek érettségire, ha rendszeresen és hatékonyan tanulsz. 2-3 óra hétköznap és hétvégén is bőven elég lehet ahhoz, hogy elsajátítsd a szükséges anyagot, és gyakorolj is.

Az is nagyon fontos, hogy megfelelően felkészülj a feladatok megoldására, és rendszeresen gyakorolj az érettségi feladatokra hasonló feladatokat. Ha tudod, milyen típusú feladatokat szoktak feltenni az érettségin, akkor az segíthet a felkészülésben, hogy kifejezetten azokra a feladatokra koncentrálj.

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz elég hatékonyan tanulni egyedül, akkor érdemes lehet olyan tanárral vagy tanulótársakkal tanulni, akik segítenek a felkészülésben.

Egyébként a felkészülés sikeressége nagyrészt attól is függ, hogy mennyire állsz készen a tanulásra, és mennyire motivált vagy. Ha rendszeresen és hatékonyan tanulsz, és készen állsz a tanulásra, akkor valószínűleg sikerülni fog a felkészülés.
Sok sikert!
3

Annyit akartam még hozzátenni, hogy a mozaikos tankönyvet (9,10,11,12) kezdtem el végigvenni és még hozzá a feladatgyűjteményt 9-10 és 10-12 azután csakis érettségiket szeretnék gyakorolni. A mozaikos tankönyvek elegendőek?
Módosítva: 1 éve
0

szerintem is kivitelezhető, oldj meg korábbi érettségi feladatokat is
1

Szia én kB 4 hónap múlva érettségizek matekból és én azt tudom javasolni neked mivel tudom én magamról mennyit tudok matekból én így napi 3 órát foglalkozok vele szerintem ha ennél többet aldozol rá azzal nem artasz de ez mellett jusson idő az irodalomra a töri re a nyelvre nyelvtan ra stb amiből fel kell készülni. Én ajánlom a "petimatek könyvet" a felkészülesre én is ebből készülök fel és eléggé megértem amiről szó van amit eddig nem értettem azt most megertettem. További jó felkészülést kívánok
1

Szerintem 4 hónap elég idő rá, főleg ha motivált vagy! Viszont ajánlanék tanárt is, ártani nem árt az tuti, csak nyerhetsz vele!
Sok sikert!
Módosítva: 1 éve
1