Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, Egy gömb térfogatának és felszínének mérőszáma ugyanaz

Főoldal » Középiskola » Matematika
410
Egy gömb térfogatának és felszínének mérőszáma ugyanaz. Mekkora a gömb sugara?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek gomb terfogat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`4r^2*pi` = `(4r^3*pi)/3`

osztjuk `4*r^2*pi`-vel:

`r/3=1`

`r=3`
0