Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Érvelő fogalmazás

36
Valaki írna nekem egy fogalmazást nagyon sürgős lenne
Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

1
Vers vagy ne?

A 21.században a mai gyerekek már haszontalan időpocsékolásnak tartják a versek megtanulását.Nem szeretnék megtanulni őket mert szerintük azt száz éve írta valami fickó és nem értik miért van erre szükség.
Ami igaz az igaz sok időt elvesz mire megtanuljuk a tizenkét verszakot,ami jócskán csökkenti ennek a feladatnak a nepszerűségét.Az sem egy hívogató szempont,hogy nem lesz rá szükségünk az életben.Miért is van erre szükség?Főleg mert az alapvető műveltséghez hozzátartozik.Minden felnőtt ezt válaszolja sóhajtozó gyerekének,mikor verset kell tanulnia.Erre álltalában a gyerek forgatja a szemét és folytatódik a hiszti.Abba viszont eddig senki sem gondolt bele,hogy milyen jó sikerélménye van annak aki sikeresen megtanul egy verset és kap egy ötöst,ráadásul tud villogni majd valaki előtt hogy tudja.
A mai generáció nem szeret verseket tanulni,pedig van haszna is a hátrányok mellett,tisztelet a kivételnek.Nem tudom jó lett-e,de én így írnám.
Módosítva: 1 hónapja
0