Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszög

Főoldal » Középiskola » Matematika
353
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Tudjuk, h bármely háromszög belső szögeinek összege `180` fok
Így a C csúcsnál lévő szög: `180-64-42=74`
A szögfelező ezt két részre osztja: `74/2=37`
Az `alpha=180-64-37=79`
Módosítva: 3 éve
0

miért válaszolok olyannak aki nem köszöni meg?
0