Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Beadandó

Főoldal » Középiskola » Matematika
449
Adja meg azt az x valós számot, amelyre log, x = -3.

Adja meg x ertékét, ha 5* = (52 .5-5*) .

1 Oldja meg az alábbi egyenletet a valós azámok halmazán! Valaszat tizedes tört alakban adja meg!
4' = 8
b) Oldja meg az alabbi egyenletet a valós számok halmazán!
3.4° +4*1 = 896
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
lehet, hogy egy fotó többet segítene, mert nehéz eldönteni, hogy a csillag, az aposztróf vagy a fokjel a hatványozás, sokat kell tippelni.
0