Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SoS fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
401
Mennyi munkát végez egy 30 V-os áramforrás elektromos mezője 180 C töltés áramoltatása közben?
kérlek segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`W=U *q=180*30=5400J`
1