Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A fizika házimban segítene valaki?

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
596
Mekkora átlagsebességgel halad az autó az úton, amely 90 perc alatt ér egy tőle 85 km távolságban lévő városba?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`"átlagsebesség" = ("megtett út")/("megtett idő")`

90 perc = 1.5 óra

`"átlagsebesség" = (85)/(1.5)`

Az autó átlagsebessége `56.6 (km)/h`.



0