Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
980
1 kg narancs és 1 kg alma együtt 380 ft. 2kg alma és 2 kg körte együtt 1040 ft. 3 kg körte és 3 kg narancs együtt 1500 ft.
mennyibe kerül 1 kg alma? 1kg narancs? 1kg körte?
ha lehet részletes leírással:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1 N+ 1 A=380

2 A+ 2 K=1040
1 A + 1 K= 520

3 K+ 3 N = 1500
1 K+ 1 N= 500
N+A+A+K+K+N=380+520+500 /2
N+A+K=700

N+A+K-N-A=700-380
K=320

K+N=500
320+N=500
N=180

N+A=380
180+A=380
A=200
1