Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segíteni mára kène

Főoldal » Általános iskola » Fizika
385
Fizika csatoltam a kèpet 7. Dik feleadat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`W=P*t=1000*120=120000J`

`W_(hasznos)=SigmaW*eta=0,86*120000=10200J`

Ára`=0,033*45=1,485Ft`

Át kell alakítani a 120000J kWh-ba, ami 0,033kWh
0