Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezeket kaptam, kérlek segítsetek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
411
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
12.
4/5X-140=1/3x
12x-2100=5x
7x=2100
x=300
Áginak 300 Ft-ja van.
0

11.
100=x+4/3*(x/2) (x a hátralévő évek száma)
100=x+4x/6
600=6x+4x
600=10x
x=60, tehát 40 éves.
0

8:00 70km/h teherauto
8:30 90km/h auto es itt mar 35 km-t megtett a t.auto
9:00 45km auto es 70km t.auto
9:30 90km auto es 105km t.auto
10:00 135km auto es 140 km t.auto
10:15 157,5km auto es 157,5km t.auto
10:15nel vannak ugyan ott, 10:16nal mar megelozte a az auto a teherautot.
0