Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyeletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
497
Következő feladatokban szeretnék segítséget kérni! Levezetéssel,hogy megértsem:) Köszönöm a válaszod!
1) 3/x -2/x+2 =1
2 )x/x+2=8/(x+2)(x-2)
3) (x+2)négyzeten-90=5*(0,5x-17)
4) (x-3) négyzeten +2x=14
Ezek mind érettségi feladatok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képeket!
0