Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Utolsó házi feladatom az évben

Főoldal » Középiskola » Matematika
456
Számítsa ki egy 7 cm oldalhosszúságú hatszög köré írható kör kerületét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A hatszög köré írható kör sugara egyenlő az oldalainak hosszával ezért csak egy egyszerű kör kerület képletet kell alkalmaznunk.

`"K"=2*r*pi=2*7*pi=color(red)(43,98 \ cm)`
0