Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvény jellemzés

Főoldal » Középiskola » Matematika
389
Erre a két függvényre szeretnék segítséget kérni jellemzés terén!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`f(x)=x^3`

Értelmezési tartomány: `x in RR`

Értékkészlet: `f(x) in RR`

Monotonitás: szigorúan monoton növekvő (a teljes tartományon)

Korlátosság: nincs

Paritás: páratlan

Szélsőérték: nincs

Zérushely: x=0

Periodicitás: nincs

Folytonosság: folytonos

Ugyanezek értévenyesek a `g(x)=root(3)(x)` függvényre is.
0