Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebrai feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
411
Sziasztok! Az alábbi nehezebb feladatokban kérnék segítséget. Ha csak 1 feladatot tudsz, nem az összeset, azt is nagyon hálásan megköszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#matek, #algebra, #matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5x₁+8x₂+5x₃+2x₄ = 3 /-8x₂-5x₃-2x₄
5x₁ = 3 -8x₂-5x₃-2x₄ /:5
x₁ 3/5-8/5 x₂-x₃ - 2/5x₄
x₁ = -8/5x₂ - x₃ - 2/5x₄ +3/5

1