Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segíts!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
327
Egy kábelen 2 percen keresztül 0,1A áram folyik. Hány C (Coulomb) töltés áramlott át rajta ez idő alatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
t = 2 min = 120 s

I = 0,1 A

`Q=I*t` = `0.1A*120s` = 12 C
2