Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki le tudná ezt vezetni?

Főoldal » Középiskola » Fizika
575
250 g és 500 g tömegű álló kiskocsit rúgóval szétlöketünk egy kisebbik kocsi sebessége szétlökése után 1 m/s
Mennyi a nagyobbik tömegű sebessége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`I_1=I_2`

`m_1*v_1=m_2*v_2`

`v_2` = `(m_1*v_1)/m_2` = `(250*1)/500` = 0,5 `m/s`
0