Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika erők

Főoldal » Középiskola » Fizika
536
Menyire lassítja a 16000N fékezőerő az 1200 kg tömegű gépkocsit?
Valaki pls segítsen, mert nem értem. A megoldásokat kérlek levezetéssel küldjétek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`a=F/m=(16000)/(1200)=13,33m/(s^2)`
2