Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges

Főoldal » Általános iskola » Matematika
392
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni?valaki eltudnà magyarázni?TZ írunk,de nem értem, 5 b,6 feladatot.Nagyon megköszönnèm,muszáj gyakorolnom.Köszönöm Ati
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5b:
1 liter almaléhez 1,5 kg alma kell. 1,5*0,3 = 0,45 kg

6:
összes tojás: 5600
piac: (5600*1)/25 = 224
főváros: 5600*0,4 = 2240
élelmiszer bolt: (5600*3)/20 = 840
tojásfeldolgozó üzem (maradék): 5600 - (224 + 2240 + 840) = 2296
1