Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írd fel az alábbi számok standard alakját:

Főoldal » Középiskola » Matematika
411
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Normál alakkal szolgálhatok, de a standard alak nem tudom melyik országban van; a kémiában a normál és standardállapot is különböző.

1, 75000000 = `7.5*10^7`

2, 0,36 = `3.6*10^(-1)`

3, 0,00036 = `3.6*10^(-4)`

4, 580000 = `5.8*10^(5)`
0

Köszönöm szépen!
0