Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
380
A 6-os feladatot kèrem szèpen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3/4 + 2/3 = 9/12 + 8/12 = 17/12 < 3/2 = 18/12 -> A szalag nem lesz elég, 1/4 m, körülbelül 8 cm hiányzik.
Módosítva: 3 éve
0