Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
455
Autópályán egy személyautó 128 km/h sebességgel halad egy teherautó mögött, ami 108 km/h-val megy előtte. Hány perc múlva éri utol, ha most a távolságuk 5000 m?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v*t=v*t+s`

`35,56t=30t+5000`

`5,56t=5000`

`t=(5000)/(5,56)=899,28s`

`t≈15min`
0