Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
1422
Adott egy pozitív egész számok halmazának két részhalmaza
A=12 nél kissebb
primszámok
B=hárommal nem osztható Egy jegyű számok.
Elemi felsorolása adja meg az A. a B az A ∩B és B/A halmazokat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A = 1,2,3,5,7,9,11
B = 1,2,4,5,7,8
A∩B = 1,2,5
B/A = 4,8
0