Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számolás

Főoldal » Középiskola » Matematika
326
-35+(-7)×4=....... 36÷(-9)+9×2=....... 21÷7-15×(-74+54=...... (34-27-21)÷(-7)×15+(-14)÷2=.......(-16)×(46-48)÷8+(-27)-31×(-3)=.,......
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Segítséget szeretnék
0

1.(−35)+(−7)×4 = -63
2. 36÷(-9)+9×2=14
3. 21÷7-15×(-74+54)=303
4. (34-27-21)÷(-7)×15+(-14)÷2=16,57
5. (-16)×(46-48)÷8+(-27)-31×(-3)=70
0