Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szamolás

Főoldal » Középiskola » Matematika
369
2-(-5)+10=....... 3,5+4,2-0,9=..... 3nyolcad ×5heteddel=...... 5harmad+4 tizenötöd +6tizenötöd=..... (-2)×4tizenötöd=..... 7hatod÷5tizenegyeddel= ....... 20tizenegyed÷5=....... 8harmad÷3=......
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Segítséget szeretnék
0

2-(-5)+10=17
3,5+4,2-0,9=7,1
3nyolcad ×5heteddel=15/56
5harmad+4 tizenötöd +6tizenötöd=7/3
(-2)×4tizenötöd=-8/15
7hatod÷5tizenegyeddel=35/66
20tizenegyed÷5=4/11
8harmad÷3=8/9
0