Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem tudom a fizikát és segiteni kellene segit?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
408
Egy tartálykocsi térfogata 50köbméter.A benne lévő35500kg tömegű benzin teljesen megtölti.Számizsd ki benzin sűrűségét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`rho=m/v=(35500)/(50)=710(kg)/(m^3)`
0